Συχνές ερωτήσεις

Έχουμε κλείσει μια κρουαζιέρα, μπορούμε να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας αργά το απόγευμα;

Φυσικά, ανάλογα με την ώρα άφιξής σας και τη διαθεσιμότητά μας, θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να προσαρμόσουμε την κρουαζιέρα σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Πόσα μίλια μπορούμε να καλύψουμε σε μια μέρα;
Οι μέσες αποστάσεις μεταξύ των πιο διάσημων παραλιών της Αστυπάλαιας είναι 12-20 μίλια. Συνήθως περιλαμβάνει 2 στάσεις σε 2 παραλίες και περιήγηση της ακτογραμμής κατα την επιστροφή. Όσον αφορά την κρουαζιέρα της προσωπικής σας αρεσκείας , η μέγιστη απόσταση είναι 135 μίλια ανά ημέρα 

Τι σημαίνει all-inclusive περιήγηση;
Οι ημερήσιες κρουαζιέρες μας είναι μια ξεχωριστή εμπειρία στα νερά της Αστυπάλαιας.Μετά την αναχώρηση θα σας προσφέρουμε παραδοσιακά ορεκτικά και μεζέδες της Αστυπάλαιας , από τοπικά προϊόντα όπως πίτες, ψωμί, τυρί, ελιές και λαχανικά. Το απόγευμα θα δοκιμάσετε μερικά τοπικά γλυκά ή φρέσκα φρούτα. Όλη την ημέρα σας προσφέρουμε μια ποικιλία από τοπικά μη αλκοολούχα αναψυκτικά όπως το νερό, χυμούς, καφέ και τσάι. Επίσης, αν χρειαστείτε πετσέτες παραλίας , θα είναι στη διάθεσή σας.

Μπορούμε να κοιμηθούμε στο σκάφος;
Η νύχτα πάνω στα Νερά της Αστυπάλαιας είναι ένα θαύμα .. Μπορείτε να κοιμηθείτε στο κατάστρωμα, αλλά θα χρειαστεί να φέρετε μαζί υπνόσακο. Στην περίπτωση που έχετε ναυλώσει μόνος σας όλο το σκάφος , τότε έχετε τη δυνατότητα να χρεισημοποιήσετε και τις καμπίνες.

Υπάρχει επαρκής κάλυψη δικτύου;
Τα περισσότερα σημεία της Αστυπάλαιας, έχουν αρκετά καλή κάλυψη δικτύου , εξαιρώντας κάποια σημεία που παρεμβάλλονται ψηλά βουνά.

Μπορούμε να φέρουμε τα παιδιά μας / ΜΩΡΟ στην κρουαζιέρα;

Από τη στιγμή που έχετε κάνει ολική ναύλωση στο σκάφος , έχετε τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας όποιον θέλετε. Αλλά σας παρακαλώ να έχετε κατά νου, αν τα παιδιά είναι επί του σκάφους κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα πρέπει να είστε πλήρως υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Από τη μεριά μας θα σας παρέχουμε όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις διαδικασίες ασφάλειας επί του σκάφους.

Μπορούμε να ταξιδέψουμε νύχτα ;
Όχι , Εμείς συνήθως αναχωρούμε από το λιμάνι γύρω στις 11.00 πμ και έπειτα από μερικές ώρες πλεύσης και αγκυροβολίου σε διάφορους όρμους , επιστρέφουμε γύρω στις 19:00 μμ στο λιμάνι της Αστυπάλαιας . Για κρουαζιέρα στα γύρω νησιά , βγάζουμε από κοινού το πρόγραμμα . Σε γενικές γραμμές είναι καλό για την δική μας ασφάλεια να μην ταξιδεύουμε νύχτα εκτός αν υπάρχει ανωτέρα βία .

Θα ζαλιστώ ;
Πολύ σπάνια οι άνθρωποι παθαίνουν ναυτία επί του σκάφους, διότι συνηθίζουμε να προτείνουμε την κρουαζιέρα στις περιοχές όπου οι άνεμοι δεν είναι πολύ ισχυροί και τα κύματα δεν είναι πολύ μεγάλα. Αν ανησυχείτε για την ναυτία, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας τα χάπια όπως «Stugeron» το οποίο μπορείτε να αγοράσετε στα φαρμακεία και τα αεροδρόμια. Αν διαπιστώσετε πως αρχίζετε να ζαλίζεστε και δεν έχετε μαζί σας χάπια , μπορούμε να σας δώσουμε εμείς .

Είμαι δύτης, μπορώ να φέρω τον δικό μου καταδυτικό εξοπλισμό;
Υπάρχει εξοπλισμός επί του σκάφους αλλά αν επιθυμείτε το δικό σας , φυσικά και μπορείτε να το φέρετε μιας και θα κάνει το ψάρεμα σας πιο απολαυστικό .

Επικοινωνία (Μαριάκης Μιχάλης)

astypalea.yachting@gmail.com
astypalea-yachting.gr
+30.6949.473.947
Θέση: Κεντρική Μαρίνα Αστυπάλαιας

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά
Πιστωτική Κάρτα
Τραπεζική Μεταφορά