΄Οροι & Προυποθέσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ / ΑΚΥΡΩΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ανά πάσα στιγμή στο astypalea-yachting@gmail.com και μέσω τηλεφώνου στο 00306949473947. 
Για την κράτηση των υπηρεσιών μας, θα πρέπει να μας υποδείξετε τα παρακάτω στοιχεία:
1) ημερομηνία ναύλωσης.
2) προτιμώμενος τύπος ναύλωσης (δηλαδή όλο το γιοτ / πρότεινε ημερήσια κρουαζιέρα / tailor made κρουαζιέρα / αριθμός των ατόμων).
3) συγκεκριμένες λεπτομέρειες της ομάδας σας (παιδιά, ηλικιωμένους, ζευγάρια ...)
4) πρόσθετες απαιτήσεις που μπορεί να έχετε (μεταφορές, ειδικές απαιτήσεις σχετικά με το γιοτ)

5) να μας ενημερώσετε ποιά μέθοδο πληρωμής προτιμάτε (μετρητά, πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά)

Λάβετε απάντηση μας

Θα λάβετε άμεση απάντηση μας σε e-mail εντός 10 ωρών για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να προσαρμόσουμε την κρουαζιέρα στις απαιτήσεις σας , θα υπολογιστεί κατά προσέγγιση το κόστος των καυσίμων για την απαιτούμενη διαδρομή και θα σας στείλουμε προσφορά για την συγκεκριμένη κρουαζιέρα.

Επιβεβαίωση Κράτησης

Με την επιβεβαίωση της κράτησης , θα πρέπει να καταβάλετε ως προκαταβολή το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών. Με την υπογραφή και κατάθεση της προκαταβολής, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. 30 ημέρες πρίν την έναρξη της κρουαζιέρας θα πρέπει να καταβάλετε και υπόλοιπο 50% .

Πολιτική ακύρωσης
... αν η κράτηση ακυρωθεί σε διάστημα 30 ημέρες πριν την έναρξη της κρουαζιέρας, επιστρέφουμε όλο το ποσό της προκαταβολής.

... αν η κράτηση ακυρωθεί σε διάστημα 29 ημέρες ή και λιγότερο πριν την έναρξη της κρουαζιέρας, κρατάμε το 100% του συνολικού κόστους .

... αν η κράτηση ακυρωθεί εξαιτίας του καιρού , τότε μεταθέτουμε την ημερομήνία στη πρώτη διαθέσιμη ή επιστρέφεται το 30% της προκαταβολής. 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ / ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η τιμή περιλαμβάνει

Ανάλογα με το είδος της κρουαζιέρας, η τιμή περιλαμβάνει:
1) Για προτεινόμενες ημερήσιες κρουαζιέρες: ΦΠΑ, την κατανάλωση καυσίμου, τα τέλη ελλιμενισμού, ασφάλιση σκαφών αναψυχής, A / C, Wi-Fi (η σύνδεση εξαρτάται από την κάλυψη του δικτύου), τη χρήση όλου του εξοπλισμού ψυχαγωγίας (με την άδεια του καπετάνιου), νερό για ντους , πετσέτες παραλίας , ροφήματα (νερό, χυμός, καφές, τσάι), γεύμα, φρέσκα φρούτα και γλυκά.
2) Για tailor-made ημερήσιες κρουαζιέρες: ΦΠΑ, ασφάλιση σκαφών αναψυχής, A / C, Wi-Fi (η σύνδεση εξαρτάται από την κάλυψη του δικτύου), τη χρήση όλου του εξοπλισμού ψυχαγωγίας (με την άδεια του καπετάνιου), νερό για ντους , πετσέτες παραλίας, ροφήματα (νερό, χυμός, καφές, τσάι ), γεύμα, φρέσκα φρούτα και γλυκά.
3) Για Long Cruises: καμπίνα σας στο γιοτ, σεντόνια, μαξιλάρια και πετσέτες μπάνιου, ασφάλιση σκαφών αναψυχής, ΦΠΑ, A / C, Wi-Fi (η σύνδεση εξαρτάται από την κάλυψη του δικτύου), τη χρήση όλου του εξοπλισμού ψυχαγωγίας (με την άδεια του καπετάνιου), νερό για ντους και πετσέτες παραλίας .

Επιπλέον έξοδα

Πρόσθετα κόστη (όταν υπάρχουν) που δεν περιλαμβάνει η τιμή είναι γνωστά και πληρώνονται στον καπετάνιο κατά την επιβίβαση και περιλαμβάνουν την κατανάλωση καυσίμων και τα τέλη ελλιμενισμού. Τυχόν πρόσθετες λειτουργικές δαπάνες κατά τη διάρκεια της χρήση του σκάφους, τα οποία είναι πληρωτέα από εσάς, θα πρέπει να συμφωνηθούν από εσάς και τον καπετάνιο. Φυσικά, αν στο τέλος της κρουαζιέρας δεν έχουν εξαντληθεί οι πρόσθετες λειτουργικές δαπάνες, η διαφορά θα επιστραφεί στον πελάτη. Επίσης, στην περίπτωση που έχουν συμβεί περισσότερες δαπάνες, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει τη διαφορά.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει
Ανάλογα με τον τύπο της κρουαζιέρας, η τιμή δεν περιλαμβάνει:
1) Για προτεινόμενες ημερήσιες κρουαζιέρες: Μεταφορές από / προς το κατάλυμα (ή το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το σταθμό λεωφορείων), εκτός και αν είχε γίνει κράτηση εκ των προτέρων κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
2) Για tailor-made ημερήσιες κρουαζιέρες: Μεταφορές από / προς το κατάλυμα (ή το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το σταθμό λεωφορείων), εκτός και αν είχε γίνει κράτηση εκ των προτέρων κατόπιν ειδικής παραγγελίας, την κατανάλωση καυσίμου, τα τέλη ελλιμενισμού στα διάφορα λιμάνια.
3) Για Long Κρουαζιέρες: Μεταφορές από / προς το κατάλυμα (ή το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το σταθμό λεωφορείων), εκτός και αν είχε γίνει κράτηση εκ των προτέρων κατόπιν ειδικής παραγγελίας, την κατανάλωση καυσίμου, τα τέλη ελλιμενισμού στα διάφορα λιμάνια, γεύματα και αναλώσιμες προμήθειες σίτισης .

Κατάθεση Προκαταβολής
Όλες οι προκαταβολές των κρατήσεων μπορούν να γίνουν με τραπεζικό έμβασμα ή με την πιστωτική σας κάρτα.

Οι τιμές μας είναι σε ευρώ < € >
Οι υπηρεσίες μας είναι τιμολογημένες σε Ευρώ (EUR-€). Σε περίπτωση που η κάρτα πληρωμής σας δεν είναι εκφρασμένη σε ευρώ, η τελική τιμή θα υπολογιστεί σύμφωνα με την ισχύουσα ισοτιμία κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία συναλλαγής.

Εκπτώσεις / Προσφορές

Η Astypalea Yachting μπορεί μερικές φορές να προσφέρουν εκπτώσεις ή προσφορές με μειωμένη τιμολόγηση κάτι όμως που ισχύει μόνο για νέες κρατήσεις και όχι για τις κρατήσεις που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί. Επίσης εκπτώσεις που προσφέρονται και που έχουν δοθεί σε εσάς από την Astypalea Yachting δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές και προωθητικές ενέργειες.


ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ευθύνη Καπετάνιου

Η κρουαζιέρα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση απρόβλεπτων καιρικών μεταβολών ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός που δεν υπόκειται στην ευθύνη του καπετάνιου. Κατόπιν συμφωνίας μεταξύ εσάς και του καπετάνιου θα οριστεί μια νέα ημερομηνία ή διαδρομή για την κρουαζιέρα σας. Οποιαδήποτε επιλογή της διαδρομής εξαρτάται από τις συνθήκες πλου, διαθέσιμες μαρίνες, κλπ . Προς αποφυγή κινδύνων ο καπετάνιος θα παίρνει την οριστική απόφαση.

Αριθμός επιβαινόντων

Για λόγους ασφαλείας υπάρχει λίστα επισκεπτών που βρίσκονται επί του σκάφους. Όσο αυτό είναι αγκυροβολημένο σε λιμάνι απαγορεύεται για οποιονδήποτε, εκτός από τους επισκέπτες, να εισέλθει το σκάφος εκτός αν έχει την άδεια του καπετάνιου.

Ασφάλιση

To σκάφος καλύπτεται για την αστική ευθύνη των επιβαινόντων αλλά και προς τρίτους καθώς είναι υποχρεωτικό από την Ελληνική Νομοθεσία.

Σεβασμός στους άλλους επιβαίνοντες

Κάθε επιβάτης Θα πρέπει να σέβεται τους άλλους επισκέπτες και να μην προκαλεί καμία ενόχληση. Ο καπετάνιος είναι υπεύθυνος για την ευημερία και την ασφάλεια όλων των επισκεπτών, του πληρώματος και του σκάφους και θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του. Ο καπετάνιος διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τις διακοπές του κάθε επισκέπτη του οποίου η συμπεριφορά προκαλεί ενόχληση, δυσφορία, βλάβη ή κίνδυνο για τους άλλους επισκέπτες, το πλήρωμα ή το σκάφος. Μετά από μια τέτοια ενέργεια, ο επιβάτης που απομακρύνθηκε από το σκάφος δεν θα δικαιούται καμία επιστροφή χρημάτων και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον έξοδα. Η χρήση οινοπνευματωδών ποτών απαγορεύεται επί του σκάφους.

Παιδιά στο σκάφος

Αν τα παιδιά σας είναι επί του σκάφους, είστε υπεύθυνoι για τη συμπεριφορά τους, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ η Astypalea Yachting θα σας παρέχει όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις διαδικασίες ασφάλειας επί του σκάφους.

Επικοινωνία (Μαριάκης Μιχάλης)
astypalea.yachting@gmail.com
astypalea-yachting.gr
+30.6949.473.947
Θέση: Κεντρική Μαρίνα Αστυπάλαιας

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά
Πιστωτική Κάρτα
Τραπεζική Μεταφορά